Sundhed og velvære ferie på øen Usedom Tur til øen Usedom i tyskland - Hjemside

+49 38375 244 244

 Usedom Tourismus GmbH

Sundhed og velvære
Usedom hjælper på sundheden. Havklimaet styrker immunforsvaret: Gåture langs stranden giver både varme til kroppen og holder den sund og rask. Ved kølig vind og behageligt frisk luft får storbyfolket mulighed for at føle, hvad en dyb indånding egentlig vil sige. Når sol, vind og bølger mødes, opstår de såkaldte brændingsaerosoler – kærlighed til kroppen og åndedrættet. Denne luft beriget med salte lindrer nemlig i bronkierne. Udholdenheden og ydeevnen styrkes. Det er videnskabeligt dokumenteret. Lange gåture på den op til 70 m brede hvide sandstrand styrker ikke blot immunforsvaret, men også lykkefornemmelsen.

Havets kraft: en buldrende brænding, et klart havvand, brusende bølger – dette er ikke blot imponerende, men virker også helende. Øens direkte adgang til havet skaber optimale forudsætninger for thalassoterapi. Vand er fra meget gammel tid blevet anset som en værdifuld og sund ressource. Det hjælper mod stress og manglende lyst – navnlig på den tid af året, hvor dagene er korte. Vand accelererer endvidere den helbredende proces, gør noget godt for formen og skønheden. På Usedom udgør vandet og havet således ægte wellness-kilder. Og havet har ikke mindst en afslappende virkning. Når vandet plasker stille og roligt derudaf, og vinden smyger sig blidt hen over bølgerne, indbyder Østersøen til drømmerier. Usedom har som intet andet sted i Tyskland et væld af wellnesshoteller. Hvert eneste af disse hoteller lokker med individuelle forkælelses-tilbud – lige fra chokolademassage til mælke- eller ølbade og brugen af Heringsdorfs jodsalte. På Usedom er velvære lig med kvalitet. Du kan vælge blandt næsten 1000 forskellige beauty- og wellnesstilbud: lige fra aqua dreaming til zoneterapi, la stone-massage, rhassoul og reiki.
Indånd den friske luft. Det er ikke kun hotellernes velværeoaser, der kan byde på wellness på Usedom. De bedste tilbud venter dig under den åbne himmel og er helt gratis. Især i den kolde tid har kroppen brug for lys og ilt. Det får humøret og energiniveauet til at stige. Der er dømt ren energi, når du får blæst vinden direkte ned i lungerne. Den kilometerlange, stenfri, hvide sandstrand, vandets og skovens naturlige synergi og det milde pirrende klima med den rene saltholdige luft er som skabt til alle, der ønsker at gøre lidt godt for sig selv.

Zurück zur letzten Seite
Nach oben scrollen
© 2016 - Usedom Tourismus GmbH - usedom.de
<