Sejlads og Maritime ferie på øen Usedom Tur til øen Usedom i tyskland - Hjemside

+49 38375 244 244

 Usedom Tourismus GmbH

Vandet omkring Usedom er en populær sejlrende blandt sejlsportsfolk. Øen tæller i alt 38 store og mindre havne og to marinaer. Dette skaber de bedste betingelser og byder på alt lige fra moderne anløbspladser med femstjernet standard til små skjulte naturhavne eller vandvandre-rastepladser. Havnene i Ückeritz, Zinnowitz, Krummin, certificeret med fire stjerner, Karlshagen, Peenemünde, marinaen i Kröslin, certificeret med fem stjerner, på fastlandet og havnen i polske Swinoujscie er de mest kendte og har en god infrastruktur og et utal af tilbud.


Men du behøver ikke skulle undvære en bådtur, bare fordi du ikke har din egen. Der tilbydes sejlture både på Østersøen og i Achterwasser-lagunen. Tag en tur med de typiske Zeesenboote (kvase) fra havnen i byen Usedom, eller vælg sejlbåden „Weiße Düne“ fra Neppermin, Karlshagen eller Wolgast eller en motorbåd fra Stagnieß, Zinnowitz, Peenemünde og fra anløbsbroerne i de tre kejserbade og Zinnowitz.

Yachtchartring på Usedom
Skal det være sporty, dynamisk eller elegant og hyggeligt? Så hop op i "sandperlen". Du kan også tage på opdagelse på vandet ud for øen Usedom på den miljørigtige måde – nemlig med en elbåd fra Wasserlinie Häfen GmbH, der ikke kræver bådkørekort. Alle både kan oplades på mellemstoppet i havne og kajer og chartres fra havnen i Ückeritz. Herfra er der mulighed for at lægge til i Stagnieß, Balm og Neppermin. Fra disse havne er der desuden mulighed for at hyre en båd med skipper til individuelle udflugter rundt om øen Usedom. Dette gælder også for naturhavnen Krummin og marinaen i Krößlin.

Zurück zur letzten Seite
Nach oben scrollen
© 2016 - Usedom Tourismus GmbH - usedom.de
<