Golf på øen Usedom Tur til øen Usedom i tyskland - Hjemside

+49 38375 244 244

 Usedom Tourismus GmbH

På Usedom finder golfentusiaster et sandt paradis på de førsteklasses golfbaner i den smukke natur. To golfanlæg venter blot et stenkast fra Østersøen eller i det idylliske Achterland mellem bjerge, mose og skov. I Korswandt, ikke langt fra de tre kejserbade Ahlbeck, Heringsdorf og Bansin, finder du Tysklands første 19-hullers golfbane (inkl. Mulligan-hole) „Baltic Hills Usedom“.

Ved Balmer See byder to 18-hullers golfbaner og en 9-hullers øvebane med driving range på 120 hektars udfordringer for spillerne.

Umiddelbart i nærheden af banerne finder du et golfhotel, flere restauranter og wellnessoaser. Der bliver arrangeret gæsteturneringer næsten ugentligt. Professionelle golfspillere tilbyder kurser til opnåelse eller forbedring af dit handicap. Golflæger sikrer den perfekte bevægelse under golfsvinget. Dermed får du rig mulighed for at kombinere din golfferie med en rekreativ og aktiv ferie på øen Usedom.

Og hvis du efter en dejlig dag på golfbanen trænger til lidt havluft, er der ikke lang vej ned til kejserbadene, Østersøstranden og villaerne langs Europas længste promenade.

Zurück zur letzten Seite
Nach oben scrollen
© 2016 - Usedom Tourismus GmbH - usedom.de
<