Familieferie i Tyskland Tur til øen Usedom i tyskland - Hjemside

+49 38375 244 244

 Usedom Tourismus GmbH

Usedom for små og store eventyrlystne

Sandslot-ingeniører og strandbørn er mere end velkomne på Usedom. Med "Gustav med kronen" – mærkaten for den familievenlige ferie – byder en lang række hoteller og ferielejligheder, oplevelses- og fritidsudbydere og hele landsbyer deres gæster velkommen på Tysklands næststørste ø. Delstatens turistforbund uddeler den frække fisk med kronen for en treårig periode. Fisken står for særlige tilbud og kvalitet til familieferien.

Byg et sandslot, tuml i sandet, gå på muslingejagt, og grav dybe huller i sandet: Tysklands største legeplads – den 42 kilometer lange fine, hvide sandstrand – er det perfekte opholdssted for familier. Hertil hører de flade strande og fem anløbsbroer, der nærmest inviterer til isspisning og en gåtur hen over bølgerne. Mens de voksne nyder badarkitekturvillaerne fra det 19. århundrede, boltrer børnene sig på klatre- og eksperiment-legepladserne i parkerne, klatreskoven i Neu Pudagla eller klatre- og legeattraktionerne på øens største legeplads, piratparken, i Trassenheide. Og Usedom kan tilbyde meget mere til de mindste: middag på børnerestauranten, minibadekåber eller lejecykler, ø-safari, sommerfuglefarm eller minigolf. Få lidt vind i håret, og tag en dejlig gåtur langs stranden! Her kan piger og drenge flyve med drage. Om vinteren er scenen sat til små og store skøjteløbere – på skøjtebanen ved anløbsbroen i Heringsdorf.

Andre populære udflugtsmål for familier og børn er:

Phänomenta Peenemünde

Det behøver ikke være kedeligt med fysik. Det er Phänomenta, der ligger på øens nordligste del, i Peenemünde et bevis på. Her har de besøgende mulighed for at røre, afprøve og beundre. På den interaktive udstilling kan du eksempelvis løfte en trabant – en bil fra DDR-tiden – med én arm. På den måde vækker fysikkens verden begejstring hos både stor og lille. Har du måske prøvet at stå inde i en sæbeboble, at slukke et lys med en trommehvirvel eller male med magnetfelter? Alt dette kan du fra april til oktober på Phänomenta.

Piratparken Trassenheide

Rollingelandsby, guldgravertunnel, legeskibet „Weltenbummler“ (verdensdrivert) og piratvaskeri – Trassenheide byder på den nok største legeplads på øen Usedom. Fordelt på omkring 13.000 kvadratmeter på Hotel Seeklauses grund kan små og store eventyrlystne få stillet deres tumlebehov.

Øens termbade

Den står på badesjov for både voksne og børn i Bernsteintherme Zinnowitz og OstseeTherme Ahlbeck. Her finder du et alsidigt badelandskab med børne- og svømmebassin til dig selv og de små – hvis nu solen for en gangs skyld skulle gemme sig bag skyerne på soløen. Og hvorfor ikke unde dig selv lidt forkælelse i saunalandskaberne eller wellnessområdet?

Klatreskoven Usedom

Skovene omkring søbadet Ückeritz kræver mod, behændighed og balancesans – klatreskoven er nemlig blandt de største i Tyskland. Skoven tæller 50 klatreelementer og forskellige sværhedsgrader – fra en meter over jorden til trætoppe i luften med en højde på op til 15 meter. Her jages enhver kedsomhed langt bort hos forældre og børn fra seks år.

Sportsstrande med vandsport og surfskoler

Uanset om du er til beachvolley, sejlsport, surfing, kitesurfing, vandski, wakeboard, ekstrem- eller funsport: Strandene på øen Usedom er mere end velegnede til strand- og vandsport. Derudover holder en række passende lærere eller guider til på søbadenes sportsstrande, herunder på sportsstranden i Karlshagen, Trassenheide, i kejserbadebyerne eller i Zinnowitz. Også ved Achterwasser-lagunens bred inviterer vandsportscentrene i Ückeritz – med sine hyggelige caféer med udsigt ud over vandet og om aftenen ud på solnedgangen – og på campingpladsen i Lütow på halvøen Gnitz deres sportsbegejstrede gæster på vandoplevelser.

Zurück zur letzten Seite
Nach oben scrollen
© 2016 - Usedom Tourismus GmbH - usedom.de
<