Ferie for aktive og udendørs venner Tur til øen Usedom i tyskland - Hjemside

+49 38375 244 244

 Usedom Tourismus GmbH

I bare tæer eller ej, med nordic walking-udstyr eller traditionelt med vandrestav: Øen Usedom byder vandreturister velkommen til 445 kvadratkilometer uberørt naturlandskab. Lange sandstrande, stejle bredder, bøgeskove og klitter, så langt øjet rækker, er øens kendetegn.

Aktiv på øens 42 kilometer lange sandstrand. Nyd udsigten, der strækker sig langt ud i horisonten, den friske luft og det helt specielle pirrende klima – alt dette kalder nærmest på lange vandreture, muslinge- og nogle steder endda ravjagt. Lige bag klitterne gemmerne Europas længste strandpromenade sig mellem de "tre kejserbade" Bansin, Heringsdorf og Ahlbeck og polske Swinoujscie på den anden side af grænsen. Promenadens kulisse indhylles bogstaveligt i badarkitektur: Det er dog ikke kun i de "tre kejserbade", at prægtige villaer står side om side. De kejserlige villaer i Østersøbadet Zinnowitz emmer også af en stemning som taget ud af den gyldne tidsalder. Stranden og promenaden er ikke kun populære mål blandt vandrere. Også nordic walkere og løbere finder deres vej hertil. Ja, selv maratonløbere og dem, der træner op til maraton, nyder godt af de perfekte betingelser langs Usedoms Østersøkyst.

Fra stranden og ind i Achterland. Snørklede stier, idylliske fiskerlandsbyer, skov og eng, hvor sjældne fuglearter sætter hinanden stævne: Hvis du trænger til en pause fra det turbulente strandliv, har du rig mulighed for at trække dig tilbage inde på øen med de fortryllende landsbyer og den blomstrende marsk. I Achterland – mellem Østersøen og Achterwasser – kommer du helt tæt på øens natur. „Achter“ stammer fra det plattyske ord „achtern“, der kan oversættes med "bag". Usedoms bagland, Achterland, er således det vide landskab bag stranden. Nogle gange er der blot få hundrede meter mellem Østersøen og Achterwasser. Uanset om turen går til halvøen Gnitz, det smukke vandslot Mellenthin eller til det såkaldte Usedomer Schweiz, er øens natur alsidig og overrasker selv Usedom-kendere igen og igen. De små landcaféer sørger med deres hjemmebagte kager endvidere for, at du kan få energidepoterne fyldt op igen. Der findes et afmærket net af vandrestier med en samlet længde på over 400 kilometer på øen Usedom. Cykelstinettet er over 180 kilometer langt.

Vælg din individuelle tour de Usedom. Naturparken Insel Usedom blev grundlagt i 1999 og omfatter ikke kun Tysklands næststørste Østersø-ø. Kulturlandskabet dækker også den nordlige del af Stettins lille havbugt, Peenestrom, Achterwasser og en stribe af fastlandet vest for Peenestrom. Naturparken Insel Usedom har et samlet areal på 59.000 hektar. Hele året rundt kan de aktive gå på opdagelse i naturparken under ledsagelse af naturparkens medarbejdere eller udbydere af forskellige private rundture. Få opfyldt dine ønsker med de skræddersyede opdagelsesekskursioner – lige fra ø-safarien til havudsigts-turen. Eller hvad med at vælge segway'en eller en fiskerkutter for den unikke ø-oplevelse?

Med cykel rundt på øen. Hop op på cyklen, og få en komfortabel og hurtig måde at komme rundt på de godt 180 kilometers godt afmærkede cykelstier på. Øen har et stort net af cykeludlejere med et omfattende servicetilbud: Alene lejesystemet „UsedomRad“ tilbyder sine gæster over 1.000 turcykler, børnecykler og elcykler ved over 100 stationer fordelt på øen og det nærtliggende fastland. Og hvis du skulle få nok af at træde i pedalerne undervejs, er der intet til hinder for at aflevere din cykel ved næste „UsedomRad“-station og gå over til den offentlige transport. Usedoms jernbane forbinder alle søbadene helt til Swinoujscie og dækker også et godt lokaltrafiknet i Achterland.

„Usedom erfahren“ (Oplev Usedom) byder på et utal af udflugtstips til ø-eventyrernes udelte fornøjelse. Fritidspasset indeholder ca. 60 gavekort med rabatter eller særydelser til øens turistattraktioner. Med passet får du adgang til over 30 turistpartneres tilbud i regionen, herunder fem dages leje af en UsedomRad-cykel. Det innovative cykeludlejningskoncept med over 100 lejestationer på øen og fastlandet.

Ridesport på soløen Usedom

Find din lykke på ryggen af en hest. Og hvorfor ikke finde den på Tysklands næststørste ø Usedom? En ridetur langs stranden med solen i horisonten og en frisk brise om ørerne – ja, det må være mange rytteres drøm. Og den kan blive til virkelighed her på Usedom. Derudover tilbyder hestegårde og rideforeninger lange rideture gennem den uendelige natur i Usedoms grønne bagland, gennem skove og over enge.

Zurück zur letzten Seite
Nach oben scrollen
© 2016 - Usedom Tourismus GmbH - usedom.de
<