Usedom i Østersøen med mange tema for rejsende Tur til øen Usedom i tyskland - Hjemside

+49 38375 244 244

 Usedom Tourismus GmbH

Camping er mere end blot en måde at holde ferie på. Camping er en livsstil, en lidenskab og en længsel efter frihed. Der findes massevis af smukke steder på Usedom: både i baglandets smukke natur, direkte bag sivbæltet i en idyllisk bugt ved Achterwasser, ved en af de skjulte søer midt på øen eller nogle få skridt fra den kilometerlange sandstrand, direkte bag klitterne, i de store bøge- og fyrreskove. Et utal af pladser giver campinggæster på øen midlertidige overnatningsmuligheder: for en enkelt nat, en uge eller for resten af livet.

Når solstrålerne forvandler Østersøen til et gyldent spejl tidligt om morgenen og forsigtigt afsøger stranden, er der ikke andet for end at slå teltdugen til side, åbne campingvognens dør og tage en dyb indånding.


På Usedom finder golfentusiaster et sandt paradis på de førsteklasses golfbaner i den smukke natur. To golfanlæg venter blot et stenkast fra Østersøen eller i det idylliske Achterland mellem bjerge, mose og skov. I Korswandt, ikke langt fra de tre kejserbade Ahlbeck, Heringsdorf og Bansin, finder du Tysklands første 19-hullers golfbane (inkl. Mulligan-hole) „Baltic Hills Usedom“.

Håndværk og traditioner på Usedom

På Usedom vises traditionelt håndværk ikke kun frem på museum. Øens håndværk er stadig aktuelt og videregives mange steder fra den ene generation til den næste. I mange århundreder er kunstnere og kunsthåndværkere valfartet til øen på grund af dette særlige håndværksmiljø. De finder inspiration i de karakteristiske motiver, deres naturlighed og autenticitet og slår sig ned på Usedom og sætter deres præg på øens kulturlandskab med deres egne færdigheder.

I bare tæer eller ej, med nordic walking-udstyr eller traditionelt med vandrestav: Øen Usedom byder vandreturister velkommen til 445 kvadratkilometer uberørt naturlandskab. Lange sandstrande, stejle bredder, bøgeskove og klitter, så langt øjet rækker, er øens kendetegn.

Vandet omkring Usedom er en populær sejlrende blandt sejlsportsfolk. Øen tæller i alt 38 store og mindre havne og to marinaer. Dette skaber de bedste betingelser og byder på alt lige fra moderne anløbspladser med femstjernet standard til små skjulte naturhavne eller vandvandre-rastepladser. Havnene i Ückeritz, Zinnowitz, Krummin, certificeret med fire stjerner, Karlshagen, Peenemünde, marinaen i Kröslin, certificeret med fem stjerner, på fastlandet og havnen i polske Swinoujscie er de mest kendte og har en god infrastruktur og et utal af tilbud.

Usedom for små og store eventyrlystne

Sandslot-ingeniører og strandbørn er mere end velkomne på Usedom. Med "Gustav med kronen" – mærkaten for den familievenlige ferie – byder en lang række hoteller og ferielejligheder, oplevelses- og fritidsudbydere og hele landsbyer deres gæster velkommen på Tysklands næststørste ø. Delstatens turistforbund uddeler den frække fisk med kronen for en treårig periode. Fisken står for særlige tilbud og kvalitet til familieferien.

Østersø-øen Usedom er en drømmeø med endeløse hvide, fine sandstrande. Naturelskere og rejsende på jagt efter ro og fred får dog også øens andet ansigt at se: Achterland (dansk: baglandet) byder på landskaber fyldt med vild romantik, stille bugter og skjulte kroge. Uanset om du tager på opdagelse i naturen til fods, på cykel eller på en af de guidede ture, ligger øens imponerende landskaber åbne for dig.
De grønne vidder, lange sandstrande, stejle bredder og langstrakte klitlandskaber er en naturlig del af øen Usedom. Naturparken af samme navn er et 59.000 hektar stort område med skov, enge, marker, mose, hede og ikke mindst vand. Søerne og havet, baglandet og floden Peene er selveste paradis for naturelskere og tilhængere af den aktive ferie. På Usedom kommer du helt tæt på biotoper såsom klitter, mose, store vandarealer, tørre græsplæner, men også udstrakte bøge-, ege- og kyst-fyrreskove. Øen er så alsidig som den flora og fauna, man finder på den.

Zurück zur letzten Seite
Nach oben scrollen
© 2016 - Usedom Tourismus GmbH - usedom.de
<