ø Usedom ved Østersøen i Tyskland Tur til øen Usedom i tyskland - Hjemside

+49 38375 244 244

 Usedom Tourismus GmbH

Kejservillaer
Hold ferie som tilbage i kejsertiden – det kan man nemlig i de kærligt istandsatte kurbadarkitektur-villaer i Østersøbadene. De frisk renoverede bygninger i barok, klassisitisk, alpenlandsk, skandinavisk eller italiensk stil beviser god smag og omfavner feriegæsterne med den flair der var tilbage i kejsertiden.

 


Førsteklasses lejligheder

Luksuriøst og næsten ligesom derhjemme på samme tid: i øens lejligheder oplever især familier en helt uforglemmelig ferie. Ligemeget hvor på øen: At holde ferie i sit eget hus på lånt tid er muligt overalt på Usedom.

Wellnesshoteller
Afsted nu! Direkte fra den dejlig varme seng på en af øens mange wellnesshoteller ned til et skønt Cleopatrabad, til aromamassage eller aquafitness. Du burde tillade dig selv en lille flugt fra hverdagen, at holde en pause – og det lykkes nok allerbedst på et af Usedoms wellnesshoteller, der er fordelt over hele øen.

Stråtækte huse
De stråtækte huse, der frem for alt præger baglandets charme, lover romantik for alle pengene. Her kredser der havørne over fiskekutterne, der gynger hen over bagvandet, alt imens solen går ned foran en betagende kulisse af uberørt Usedomer natur.

Eksklusive overnatningsmuligheder med enestående karakter
I de ferielejligheder der ligger på den længste havbro i Tyskland er man helt tæt på det ruskende hav. Lad dig vække af de første solstråler. I de „Floating Hourse“ midt i naturen ved Krumminer Wiek oplever du ligefrem en følelse af vægtløshed. På sejlbåden „Weiße Düne“ kan du drømme under sejlet. Det i 1909 byggede traditionssejlskib har 20 sovepladser at byde på. Wellnessferie som i et eventyr og med idyllisk kvalitetstid som par får du garanteret i lodstårnet Karnin. Her kan du nemlig sammmen med din ledsager hygge dig i tårnets egen whirlpool eller slappe af med morgenmad i sengen med udsigt over Stettiner Haff. Hvis du gerne vil have det lidt mere herskabsagtigt, kan du tjekke ind på vandslottet Mellenthin med deres rustikke gæstfrihed, wellness og eget bryggeri og kaffebrænderi.

Stjerneferie på hotel
På Usedom kan du næsten røre ved stjernerne. For Usedoms hoteller er det et must at kunne tilbyde førsteklasses kvalitet. Ligemeget hvor mange stjerner dit hotel har – du får lov at tilbringe din ferie på det højeste niveau. Ligemeget hvad du beslutter dig for at booke – din stjerneferie på Usedom bliver helt sikkert en uforglemmelig ferieoplevelse, for her er den beste service og velbehag inkluderet.

Zurück zur letzten Seite
Nach oben scrollen
© 2016 - Usedom Tourismus GmbH - usedom.de
<